O nama

Fortis Grupa

Tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom, ekspertnim znanjem i profesionalnošću u vođenju i uspješnom završavanju projekata kapitalnih investicija u području razvoja i izgradnji nekretnina.
Visoki stupanj kvalitete, luksuznost izgleda, udobnosti, visoki tehnički standardi samo su neke od osobina projekata koje smo izveli i koje radimo.
Naši ciljevi, naša vizija i misija sadržani su u posvećenosti našim klijentima i najvišoj kvaliteti usluga koju želimo pružiti.

Projektirana udobnost i kvaliteta

Udobnost i kvaliteta stanovanja zasigurno spada u jednu od temeljnih ljudskih potreba, a Fortis Grupa svojim projektima daje notu luksuznosti koji udobnost i kvalitetu stanovanja uzdižu na jedan viši nivo.

Od samog začetka bilo kojeg razvojnog projekta, naši arhitekti predviđaju ugradnju visoko kvalitetnih materijala te pomno planiraju detalje koji će omogućiti kasniju fleksibilnost i mogućnost izbora u skladu sa Vašim željama.

Poslovna izvrsnost

Mi pokrećemo i upravljamo vlastite projekte izgradnje luksuznih nekretnina i domova. Neprestano na izvorištu informacija u stanju smo višestruko oplemeniti uloženi kapital: od pronalaženja atraktivnih zemljišnih parcela, rješavanja imovinsko pravnih odnosa, kupovine zemljišta, efikasnog rješavanja projektne dokumentacije i potrebnih dozvola, pa sve do prodaje.

Društveno odgovorna tvrtka

Fortis grupa je kompanija sa izraženom odgovornošću za društvenu zajednicu i održivi razvoj i kao takva je pouzdan partner jer svoj rad temelji na društveno prihvatljivim, zakonski utemeljenim i profesionalno korektnim postupcima u upravljanju projektima.

Naše opredjeljenje izraz je svjesnosti da jedino kao društveno odgovorna tvrtka možemo neprekidno unaprijeđivati vlastitu poslovnu izvrsnost.

Vaši su snovi naši projekti..

Osim ponude vlastitih luksuznih nekretnina, Fortis Grupa sa timom svojih stručnjaka i svojom mrežom partnera-suradnika može Vam ponuditi cjelokupnu uslugu u upravljanju projektima sa kompletnom savjetodavnom i stručnom uslugom kod razvoja i izgradnje nekretnina. Temeljeno na bogatom iskustvu iz poslovnih situacija u stvarnom životu, pozitivnoj zakonskoj regulativi kao i vlastitoj poslovnoj izvrsnosti, naš tim dokazuje da ništa nije nemoguće postići u razvoju i uspješnom završavanju projekata.

Fortis Grupa